Реклама

Създаденo от B. C. Forbes през 1917 г., списание FORBES e най-големият бизнес медия бранд в света, достигащ до 120 млн. читатели. От октомври 2019 г. Forbes България отново започна да излиза на българския пазар като месечно политически независимо бизнес списание с концепция за съдържанието, съвпадаща с тази на американския бранд. Списанието се издава от българската “Фондация за насърчаване на предприемачеството”, чрез дъщерната компания “Българска бизнес медия” ЕООД, с действителен собственик Йордан Матеев, бивш главен редактор в периода 2010-2018 г. Издателството е структурирано като социално предприемачество с основна цел насърчаване на предприемаческия дух в България.

Forbes България предоставя на своята аудитория от влиятелни лидери, топ мениджъри и милениъли интересни истории и информация за бизнеса, инвестирането, технологиите, предприемачеството, лидерството и филантропията.

Мисията на списанието е да възхвалява постигането на успех и да помага на хората да сбъдват мечтите си и да преследват щастието. Forbes България обединява бизнес лидерите в смислени дискусии, за да стимулира обмяната на знания и иновативни идеи и да създава добра среда за бизнес и филантропия.

Нашите рекламни тарифи:

Презентация на Forbes България