Skip to content

Реклама

Forbes Media Kit 2023

Вземете всичко от 2023, като се докоснете до Forbes – най-големия бизнес медиен бранд в света, и достигнете до своята аудитория. Forbes България възхвалява постигането на успех, помага на хората да сбъдват мечтите си и да преследват щастието. Чрез Forbes вашите рекламни послания достигат до аудитория от влиятелни лидери, топ мениджъри и милениъли. 

Рекламни формати и тарифи за списание Forbes България за 2023

Рекламни формати и тарифи за forbesbulgaria.com за 2023 г.

Forbes седмичен бюлетин

Всеки четвъртък най-доброто от Forbes пристига директно на вашия имейл. Получавате избрани статии за седмицата с най-новите бизнес прозрения и вдъхновения, възхваляващи успеха в България и по света. Достига до 30 000 абонати.

Специални теми 2023

Посредством специалните теми във всеки брой Forbes България дава на своята аудитория подробен поглед върху интересни и иновативни бизнес възможности и безпрецедентен достъп до най-успешните и влиятелни хора в страната, представящи най-динамичните сектори на пазара през годината

Календар събития 2023

Събитията на Forbes България предоставят достъп до най-влиятелните бизнес лидери, предприемачи и популярни личности в България и света. Ние създаваме незабравими преживявания и възможности за контакти. Календарът за годината съдържа най-добрите събития на Forbes до момента.

Forbes Family Business & Next Gen 2023

Семейният бизнес разчита на силни взаимоотношения, дългосрочна стратегия и огромна отговорност за развитие. Той променя не само облика на България, но и на отделните региони и общности и е и най-важният учител по предприемачество за следващите поколения. Forbes отправя поглед към успешните компании, които се градят върху семейното ядро. Ще разкажем техните истории, предизвикателства и победи, бъдещи планове и нови хоризонти.

 

Forbes Women 2023

През 2023 година проектът ЖЕНИ НА ВЪРХА ще се фокусира върху темата Успехът като пътешествие. Всеки успешен човек изминава интересен и многообразен път, по който неведнъж му се налага да пада, да се изправя и да започва всичко отначало, да преодолява препятствия и да покорява върхове. В живота и в бизнеса има много възможности, които се постигат с действия, неуморен труд и много мотивация. Forbes ще разкаже историите на успешните жени, които откриват възможности във всичко и всеки, дават живот на идеитеси и вдъхновяват останалите.

Технически изисквания списание                                                                    Технически изисквания уебсайт