30 таланти под 30

Forves_03L

Един от най-вдъхновяващите и оптимистични проекти на FORBES по целия свят е „30 под 30“ – селекция, която събира талант, предприемачество и енергия за промяна. Кои са младите таланти, които променят България и света и ни впечатляват с идеите, подхода и космополитния си дух? Научете в новия брой на FORBES България, който вече е на пазара!

В него може да откриете още какви са тенденциите в банкирането от топ банкерите в страната и класация на най-големите и динамични банки в България. Подуправителят на БНБ Калин Христов в ексклузивно интервю пък разказва за ефектите от отрицателните лихвени проценти.

Водещи български експерти дават прогнози за развитието на страната в ключовите сектори на икономиката през 2020 г., а Петър Живков разказва какво решение предлага неговата компания на хората срещу мръсния въздух.

На страниците на третия брой на FORBES България ще намерите кои са най-богатите американци, класация на най-големите частни компании в технологичния сектор, които преобръщат правилата на играта, какво прави Diel sport успешна компания и кой е играчът на сигурно.

Не пропускайте да прочетете и историята на българската писателка Даниела Петрова, бивш консултант в Световната банка, която с дебютния си роман успя да влезе в списъка с препоръчани произведения на литературния клуб на Опра Уинфри.

Това и още много в третия брой на FORBES България. Търсете го на пазара или се абонирайте ТУК.