Бизнесмен за $100 млрд.

cover04

Вечно младият Бернар Арно е корица на първия брой на FORBES България за 2020 г. Съчетавайки традицията и модата той изгради най-голямата в света империя за луксозни стоки и натрупа богатство в размер на 100 млрд. долара. Бернар Арно е готов да покори нови върхове. Кои? Вижте в новия брой, който вече е на пазара!

В него може да откриете още пълния списък на компаниите, които ще се борят за престижното признание в конкурса FORBES Business Awards 2020. Ще ви запознаем и с успехите на още трима млади българи от списъка „30 таланти под 30“.

Димитър Златанов ще разкаже как смята да превземе Европа с колело с „Лидер 96“, а основателите на 15toGO ще разкрият плюсовете на груповите пътувания.

Ще намерите още успешни световни франчайз модели, наложили се у нас, класация на най-иновативните лидери на Америка. „Илевън Кепитъл“ пък разкрива подробности за готвеното първично публично предлагане, чрез което цели да набере 4 млн. лв.

Не пропускайте да прочетете „Дойната крава на следосвобожденската България“, както и историята на първата академия за обучение на професионални гейм специалисти в България ARC Academy.

Това и още много в новия брой на FORBES България. Търсете го на пазара или се абонирайте ТУК.