Skip to content

Forbes Society

Добрите контакти са в основата на успешния бизнес

Присъединете се

Защо да се присъедините към Forbes Society?

Forbes България създаде платформа, която събира на едно място най-успешните предприемачи, лидери и глобални брандове. Откриването на профил във Forbes Society е отлична възможност да представите себе си или организацията си на хиляди потребители. Forbes разказва за постигането на успех и стимулира обмяната на контакти, идеи и опит. Ние създаваме предпоставки за по-добра среда за бизнес и възможности за позициониране пред ангажирана и търсеща публика. 

Какво получавате?

Видимост
Ставате част от общност на едни от най-влиятелните хора и компании, които изповядват ценностите на Forbes, трансформират бизнес средата и подобряват живота в България и по света.

Притежателите на профил във Forbes Society стават видими чрез своите постижения, успешни практики и опит, с което доказват своята безупречна репутация на лидери и придобиват още по-голяма видимост в онлайн пространството.
Свързаност
Чрез своя профил във Forbes Society вие ще можете да се свържете бързо с правилните хора и да създадете дългосрочни и успешни партньорства.

Информацията, която предоставяте за вас или вашата компания на портала Forbesbulgaria.com/Forbes-Society, ще бъде верифицирана и актуализирана от Forbes - една от най-уважаваните бизнес медии в света – и ще достигне до ваши потенциални партньори, инвеститори, клиенти или кандидат-служители.
Имидж
Създаването на профил във Forbes Society e един допълнителен инструмент за признание и затвърждаване на постиженията ви от бранд като Forbes. С помощта на линк или QR код вие ще можете да споделите съдържанието от вашия профил в социалните мрежи, електронния си подпис в мейла, визитна картичка или презентация.

С него ще можете да демонстрирате своите постижения и успехи през избрани материали в медиите от и за вас и компанията ви, които ще бъдат достъпни в профила ви във Forbes Society за всички посетители на портала.
1 052 000 Уникални онлайн посетители на forbesbulgaria.com годишно
125 000 Посещения на forbesbulgaria.com месечно
100 000 Последователи в социалните мрежи
35 000 Ангажирана аудитория през социалните мрежи

Участниците за нас

 • „Изведнъж от играта с нестабилни стартъпи и много малки клиенти започнахме да работим с един от гигантите в света. Оттам нататък всичко е история.“

  Христо Петров
  Редактор
 • „Изведнъж от играта с нестабилни стартъпи и много малки клиенти започнахме да работим с един от гигантите в света. Оттам нататък всичко е история.“

  Христо Петров
  Редактор
 • „Изведнъж от играта с нестабилни стартъпи и много малки клиенти започнахме да работим с един от гигантите в света. Оттам нататък всичко е история.“

  Христо Петров
  Редактор

За кого е Forbes Society?

 • Успешни компании/брандове, техните собственици
 • Мениджъри на средно и високо управленско ниво
 • Динамични стартъпи и основателите им 
 • Бизнес ангели и инвеститори 
 • Топ професионалисти на свободна практика
 • Влиятелни личности и знаменитости

Как да станете част от Forbes Society?

Участието във Forbes Society е на абонаментен принцип за период от една календарна година.

До края на 2023 г. при закупуване на повече от един пакет, можете да се възползвате от допълнителна отстъпка от 10%.

Заявете своето участие в 4 стъпки:

 1. 1
  Избор на профил
  Личен профил или Фирмен профил
 2. 2
  Избор на ценови пакет
 3. 3
  Попълване на форма за заявяване на профил
 4. 4
  Извършване на плащане след одобрение на заявката*

*Всяка заявка за създаване на профил във Forbes Society се преглежда от екип на Forbes България. Одобрените кандидати получават фактура за плащане и след потвърждение на плащането, профилът им става видим във Forbes Society.