Skip to content

Forbes SOCIETY

Добрите контакти са в основата на успешния бизнес

Присъединете се

Защо да се присъедините към Forbes Society?

Forbes България създаде платформа, която събира на едно място най-успешните предприемачи, лидери и глобални брандове. Създаването на лична или фирмена страница във Forbes Society е отлична възможност да представите себе си или организацията си на хиляди потребители. Forbes разказва за постигането на успех и стимулира обмяната на контакти, идеи и опит. Ние създаваме предпоставки за по-добра среда за бизнес и възможности за позициониране пред ангажирана и търсеща публика. Разгледайте страниците на присъединилите се вече към Forbes Society и заявете своето участие.

Кой е вече във Forbes Society?

Какво получавате?

Видимост
Ставате част от общност на едни от най-влиятелните хора и компании, които изповядват ценностите на Forbes, трансформират бизнес средата и подобряват живота в България и по света.

Притежателите на страница във Forbes Society стават видими чрез своите постижения, успешни практики и опит, с което доказват своята безупречна репутация на лидери и придобиват още по-голяма видимост в онлайн пространството.
Свързаност
Чрез своята страница във Forbes Society вие ще можете да се свържете бързо с правилните хора и да създадете дългосрочни и успешни партньорства.

Информацията, която предоставяте за вас или вашата компания на портала Forbesbulgaria.com/Forbes-Society, ще бъде верифицирана и актуализирана от Forbes - една от най-уважаваните бизнес медии в света – и ще достигне до ваши потенциални партньори, инвеститори, клиенти или кандидат-служители.
Имидж
Създаването на страница във Forbes Society e един допълнителен инструмент за признание и затвърждаване на постиженията ви от бранд като Forbes. С помощта на линк или QR код вие ще можете да споделите съдържанието от вашата лична или фирмена страница в социалните мрежи, електронния си подпис в мейла, визитна картичка или презентация.

Чрез страницата си във Forbes Society ще можете да демонстрирате своите постижения и успехи през избрани материали в медиите от и за вас и компанията ви. Тези материали ще бъдат достъпни в страницата ви във Forbes Society за всички посетители на портала.
1 500 000 Уникални онлайн посетители на forbesbulgaria.com годишно
150 000 Посещения на forbesbulgaria.com месечно
117 000 Последователи в социалните мрежи
35 000 Ангажирана аудитория през социалните мрежи

За кого е Forbes Society?

 • Успешни компании/брандове, техните собственици
 • Мениджъри на средно и високо управленско ниво
 • Динамични стартъпи и основателите им 
 • Бизнес ангели и инвеститори 
 • Топ професионалисти на свободна практика
 • Влиятелни личности и знаменитости

Как да станете част от Forbes Society?

Участието във Forbes Society е на абонаментен принцип за период от една календарна година.

При закупуване на повече от един пакет, можете да се възползвате от допълнителна отстъпка от 10%.

Заявете своето участие в 4 стъпки:

 1. 1
  Избор на вид страница
  Лична страница или Фирмена страница
 2. 2
  Избор на ценови пакет
 3. 3
  Попълване на форма за заявяване на вид страница
 4. 4
  Извършване на плащане след одобрение на заявката*

*Всяка заявка за създаване на страница във Forbes Society се преглежда от екип на Forbes България. Одобрените кандидати получават фактура за плащане и след потвърждение на плащането, страницата им става видима във Forbes Society.