Skip to content

 

 

E01_01.01_HR23_Header_Website_2400 х 720 (2)
E01_01.03_ HR23_Header_Website_800 х 600 (2)
Menu

Forbes HR & Employer Branding Forum & Awards насочва вниманието към най-успешните HR експерти в България – онези, които не само следват най-нашумелите глобални практики, а участват в тяхното създаване и постоянно търсят работещи решения.

В серия от дискусии, интервюта и презентации участниците на сцената ще бъдат провокирани да представят своята уникална перспектива върху познатите на всички ни предизвикателства, излизайки извън рамките на класическия дискурс.

Кулминацията на събитието – елегантната церемония по награждаване ще се превърне в своеобразен парад на новаторски решения, способни да трансформират функционирането на всяка бизнес организация към по-добро, както и хората, които стоят зад тях.

Цели


В ерата на високите технологии Forbes България поставя фокус върху ключовата роля на човешкия фактор за успеха на всяка една компания и икономика като цяло. Пилотното издание на HR & Employer Branding Forum & Awards си поставя няколко основни цели:

  • Да даде трибуна на доказани HR експерти, които да споделят своя опит, експертиза и доказано добри практики в сферата
  • Да очертае текущите трендове за привличане, развитие и ангажиране на топталантите на пазара на труда
  • Да постави акцент върху ползите от изграждане на добра работодателска марка
  • Да покаже реалното приложение на технологиите и иновациите във всички процеси, касаещи служителите
  • Да отправи поглед в бъдещето и да представи визията за дългосрочно развитие на отношенията работодател – служител
  • Да покаже успеха на най-добрите компании в България, като отличи победители в 8 различни категории, свързани с управление на човешките ресурси.

Участници


Събитието ще постави на фокус HR експертите и техните успешни стратегии и инструменти в сферата на човешките ресурси. Те ще споделят истории за успех, последни тенденции и своята визия за бъдещето на сектора.

Христо Борисов
Елена Димова
Svetlozar Petrov
Miglena Ouzounova

За конкурса


Най-големият бизнес медиен бранд в света, заедно с независимо експертно жури, за първи път ще отличи победители в осем категории, обхващащи всички основни аспекти на човешките ресурси и работодателския имидж.

В съвременния свят битката за таланти далеч надхвърля финансови предложения и допълнителни придобивки за служителите. При избора на работно място хората все по-често отчитат фактори като позитивна работна среда, възможности за развитие и себедоказване, екипен дух и отношение на лидерите.

Престижната награда в конкурса на Forbes е тестимониал и обективно признание за всяка компания, която следва целенасочена и постоянна политика за развитие на своите човешки ресурси и се гордее с постиженията си.

Кандидатстването в конкурса за всяка от категориите се извършва само онлайн от 20 март до 19 юли чрез сайта на Forbes България.

Локация


Forbes HR & Employer Branding Forum & Awards 2023 ще се проведе на 26 септември 2023 от 14:00 часа в Joy Station.

Гр. София, ул. „Акад. Стефан Младенов“ 3.

Достъпът до събитието е с билети. 

С генералната подкрепа на:

Официален партньор:

С подкрепата на:

Партньор за методологията на конкурса:

В партньорство с:

Контакти

Искам да получавам актуална информация:

При въпроси за събитието:

events@forbesbulgaria.com

+359 882 433 109

Информация за спонсорство и реклама:

desislava@forbesbulgaria.com

+359 887 545 256