Skip to content
E01_06_02_01_HR2024_landing_Dev_2400 х 700
E01_06_02_03_FBA2024_Landing_Dev_mobile_800 х 600

 

С навлизането на изкуствения интелект, автоматизацията, дигитализацията и други нови тенденции на пазара на труда над 1.1 млрд. работници ще трябва да се преквалифицират през следващото десетилетие, по данни на Световната банка. В контекста на бързо еволюиращите потребности на бизнеса, уменията на бъдещето все по-често се придобиват в корпоративна обстановка, вместо в традиционните образователни институции. 

Именно затова Forbes HR & Employer Branding Awards награждават онези организации, които подхождат методично към оценката на своите нужди и ги запълват с целенасочени инвестиции в развитието на техния най-ценен актив – служителите. Ако и Вие сте сред тези организации не пропускайте възможността да споделите Вашия успех с аудиторията на най-големия бизнес медия бранд в света Forbes и подайте вашата кандидатура в категория Развитие на служители“!


Forbes HR & Employer Branding Awards
са най-важният инструмент на Forbes в България за отличаване на добрите практики в сферата на човешките ресурси и работодателския имидж. Наградите представляват своеобразен отличителен белег на онези компании, за които списъкът със стратегически приоритети започва неизменно от служителите.

statuetka

КОНКУРСЪТ ПРЕДОСТАВЯ ВЪЗМОЖНОСТ ДА:

Представяне

Представяне

Споделите вашите успехи пред аудиторията на Forbes

Признание

Признание

Получите признание от най-големия бизнес медия бранд в света

Реклама

Реклама

Получите кратко представяне на компанията на сайта на събитието (за финалисти)

Сертификат

Сертификат

Получите сертификат от Forbes (за финалистите)

Статуетка

Статуетка

Получите статуетка от Forbes и Вашата история в списанието (за победителя)

Условия за кандидатстване


За наградите на Forbes могат да кандидатстват всички компании, регистрирани в България, независимо от техния размер, сектор и собственост. Не могат да кандидатстват търговски представителства на чуждестранни компании, както и фондации и други организации, които не са регистрирани по Търговския закон.
 

Кандидатстването в конкурса за всяка от категория се извършва само онлайн до 19 юли чрез сайта на Forbes България. Компаниите отговарят на два общи и четири специфични за съответната категория въпроси, носещи определен брой точки.    

Оценяването се извършва от жури, което включва доказани експерти в областта на човешките ресурси, с опит в различни сфери на икономиката и добра репутация. Всеки член на журито оценява самостоятелно кандидатурите и изпраща оценките си на редакционния екип на Forbes, който обобщава получената информация и на тази основа класира кандидатурите във всяка категория. 

Контакти

Искам да получавам актуална информация:

При въпроси за събитието:

events@forbesbulgaria.com

+359 882 433 109

Информация за спонсорство и реклама:

desislava@forbesbulgaria.com

+359 887 545 256