Skip to content
E01_06_01_01_HR2024_landing_Director_2400 х 700
E01_06_01_03_HR2024_Landing_Director_mobile_800 х 600


Развитието на изкуствения интелект следва очертаната с индиго в човешката история траектория на всяко голямо откритие. Ако в първите си дни
AI технологиите пораждаха повече страх, отколкото вълнение, то днес везните се накланят в другата посока.  

Новите технологии последователно премахват нуждата от човешка намеса при все повече базови процеси. Това развързва ръцете на бизнеса да моделира своя човешки капитал така, че да бъде готов да посрещне все по-комплексните предизвикателства и бързо променящата се реалност на работното място.  

Отговорността да бъдат архитекти на това бъдеще се полага на HR директорите, които са огледало на най-добрите практики в сферата на човешките ресурси и играят ключова роля за успеха на своята организация. 

 Верни на своята мисия, ние от Forbes България открояваме добрите примери, за да вдъхновим компаниите да следват утвърдени практики, които са гарант за успех, но и да създават нови, в полза на своя най-ценен актив – служителите.  Затова Ви каним да участвате във Forbes HR & Employer Branding Awards “HR Директор“ и да споделите Вашия успех с аудиторията на най-големия бизнес медия бранд в света! 


Forbes HR & Employer Branding Awards
са най-важният инструмент на Forbes в България за отличаване на добрите практики в сферата на човешките ресурси и работодателския имидж. Наградите представляват своеобразен отличителен белег на онези компании, за които списъкът със стратегически приоритети започва неизменно от служителите.

statuetka

КОНКУРСЪТ ПРЕДОСТАВЯ ВЪЗМОЖНОСТ ДА:

Представяне

Представяне

Споделите вашите успехи пред аудиторията на Forbes

Признание

Признание

Получите признание от най-големия бизнес медия бранд в света

Реклама

Реклама

Получите кратко представяне на компанията на сайта на събитието (за финалисти)

Участвате в жури панела на следващото издание на конкурса (за победителя)

Сертификат

Сертификат

Получите сертификат от Forbes (за финалистите)

Статуетка

Статуетка

Получите статуетка от Forbes и Вашата история в списанието (за победителя)

Условия за кандидатстване


За наградите на Forbes могат да кандидатстват всички компании, регистрирани в България, независимо от техния размер, сектор и собственост. Не могат да кандидатстват търговски представителства на чуждестранни компании, както и фондации и други организации, които не са регистрирани по Търговския закон.
 

Кандидатстването в конкурса за всяка от категория се извършва само онлайн до 19 юли чрез сайта на Forbes България. Компаниите отговарят на два общи и четири специфични за съответната категория въпроси, носещи определен брой точки.    

Оценяването се извършва от жури, което включва доказани експерти в областта на човешките ресурси, с опит в различни сфери на икономиката и добра репутация. Всеки член на журито оценява самостоятелно кандидатурите и изпраща оценките си на редакционния екип на Forbes, който обобщава получената информация и на тази основа класира кандидатурите във всяка категория. 

Контакти

Искам да получавам актуална информация:

При въпроси за събитието:

events@forbesbulgaria.com

+359 882 433 109

Информация за спонсорство и реклама:

desislava@forbesbulgaria.com

+359 887 545 256