Skip to content

 

master_clas_innovations
Menu

Мастърклас по иновации

В еднодневния мастърклас по иновации ще пресечем две дисциплини по нов начин – дизайн на услуги (service design) и бранд дизайн. Ще покажем как добрият дизайн на услуги подобрява преживяването на хората при интеракцията с продукт или услуга. И как това води до иновации, които носят повече стойност за бизнеса.

Дизайнът на услуги (Service Design) е методология, ориентирана към човека, към създаване на услуги, които се фокусират на първо място върху потребителя.

Бранд дизайнът има за цел да вдъхне живот на една марка, давайки и индивидуалност и отличимо и ясно позициониране, които в последствие намират отражение във всички нейни продукти и услуги.

По време на мастъркласа ще работим в малки групи по реални казуси, комбинирани с отворени дискусии и срещи с гост лектори. Ще говорим и за бизнес модела на потребителското преживяване и затова какво трябва една организация да направи, за да започне да прилага дизайна на услуги в работата си и да усеща резултатите от това.

Какво ще научат участниците:

  • Какво представлява дизайнът на услуги и защо той е важен за иновативността на бизнеса
  • Основни инструменти в дизайна на услуги и приложението им в реални проекти свързани с иновациите
  • Как да създаваме отличимо клиентско преживяване на база нуждите на потребителите
  • Как да създаваме продукти и услуги, които произтичат от същността на един бранд 

Времетраене и място:

  • 1 ден на 6.10 (деня след форума) в пространството на launchlabs Sofia на ул. Мизия 23

Лектори:

  • Лектори ще бъдат Елина Желева (основател) и Кристина Петрова (стратегически директор) в launchlabs Sofia.

launchlabs e студио за бизнес редизайн. Пресичаме различни гъвкави и дизайн дисциплини, за да открием пътя към устойчиви иновации в една компания. Работим с широк спектър от съвременни гъвкави методологии – от дизайн мислене, сървис дизайн, лийн стартъп и скръм до футуристично мислене и бранд дизайн. Част сме от международната мрежа на launchlabs с офиси в София, Берлин, Базел, Мадрид, Бангалор и Братислава. Работим по проекти с мултинационални компании, малки и средни предприятия, стартиращи фирми, неправителствени организации и публични институции по пътя към по-гъвкава работна среда, мотивирани екипи и качествен дизайн на продукти и услуги. 

С подкрепата на:

Ексклузивен медиен партньор:

В партньорство с:

Изложители:

Контакти

 

Свържете с нас:

events@forbesbulgaria.com

+359 882 433 109

 

С цел подсигуряване на по-безопасна среда в условията на COVID пандемията всички гости ще трябва да предоставят валиден сертификат за ваксинация, преболедуване или отрицателен антигенен тест, направен до 48 часа преди събитието. При необходимост Forbes ще предостави възможност за безплатен антигенен тест. За повече информация, моля, свържете се с нас на events@forbesbulgaria.com или на +359 882 433 109.

Карта

Събитието ще се проведе в Sofia Event Center (SEC)