Forbes_Bulgaria_women_the_vanue_of_success_Banner_2400x814_new

Добре дошли в общността Forbes Women!

 

Жени на върха – Стойността на успеха е специален проект, в който най-добрите, талантливи, успешни, предприемчиви и иновативни жени лидери, ще споделят своите идеи, успехи и бъдещи планове.

Успехът е свързан с това, колко и каква стойност предоставяте на другите

 

Предлагането на стойност е най-добрият подход към успеха и взаимоотношенията, независимо дали се обменят пари за това, или не. Когато клиентите и партньорите ви познават и знаят стойността, която вече сте им предоставили, те ви се доверяват, вярват на вашия бранд, продукт или услуга. Искат да се ангажират с Вас и да ви подкрепят.

Жените имат вродена способност да оказват влияние, да бъдат творци и създатели, да помагат и споделят с другите това, което могат и знаят.

Целта на проекта Жени на върха – Стойността на успеха е да се превърне в неформална платформа за създаване на връзки и споделяне на идеи между смели, силни, благородни и изцяло отдадени на подкрепата и напредъка на женското лидерство жени.

Проектът обхваща пет ключови сфери на нашето време:

Women4Business

Жени, успешни предприемачи, които създават „поток“ от споделени знания и опит и измерват своя успех с това, което са направили за хората.

Women4Technologies

Жени, които създават стойност в сферата на технологиите и инвестират в иновативното днес, за да има по-лесно и успешно утре.

Women4Health and Beauty

Жени, които добавят стойност чрез отговорно отношение и нови практики в здравеопазването и естетиката и правят хората около тях по-здрави, красиви и уверени.

Women4Education

Жени, които с работата си променят образователната среда в България, създават добавена стойност чрез възпитаване на едно по-умно, креативно и изпълнено с устрем и нов заряд поколение.

Women4Green and Society

Жени, които създават добавена стойност, като работят за преход към зелена икономика, зареждат другите с оптимизъм и вяра и правят планетата едно по-добро и чисто място за живеене.

Участието в проекта

 

С цел да достигнат до цялата Forbes аудитория и извън нея техните истории ще бъдат представени във всички канали на медията:

  • Списание
  • Уебсайт
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Forbes TV.

Не пропускайте да заявите своето участие

 

Ако имате интерес да се включите, попълнете формата по-долу.

Наш представител ще се свърже с Вас в рамките на няколко работни дни с цел провеждане на кратко интервю и уточняване на условията за участие в проекта.

КРАЕН СРОК ЗА ЗАЯВЯВАНЕ НА УЧАСТИЕ: 14.04.2022 г.
ДАТИ ЗА ФОТОСЕСИЯ И ИНТЕРВЮТА ЗА FORBES TV: 18-19.04.2022 г.