Skip to content
FW2024_01_01_header_landing_2400 х 720
FW2024_01_02_header_landing_600 x 800

 

За първи път тази година Forbes разширява възможностите за участие в проекта  ЖЕНИ НА ВЪРХА с интервюта с едни от най-успешните и вдъхновяващи дами на българската бизнес сцена с допълнително представяне  под формата на дигитална корица.

Жени на върха е invite only проект, в който Forbes ще представи едни от най-успешните дами на българската бизнес сцена, които със своите действия играят незаменима роля в мисията за повишаване на стандарта на живот и се ангажират дългосрочно с решаване на проблемите за по-добро бъдеще. Това са жени лидери, талантливи и мотивирани, пълни с енергия да градят. Те са водеща сила за промяна, въвеждат иновации, притежават естествени лидерски заложби и реализират проекти, с които променят заобикалящата ни действителност и облика на бизнеса. 

През 2024 г. темата на проекта е ИЗВЪН ОТЪПКАНИТЕ ПЪТЕКИ. С нея Forbes празнува амбициозните жени лидери, които дръзват да прекрачат границите на конвенционалните подходи и вървят извън отъпканите пътеки, за да се справят със сложни предизвикателства и да оставят следа. В нашия бързо развиващ се свят те са двигателите на нестандартното мислене, предизвикат статуквото, стимулират прогреса и високите постижения. 

Вашата история на успеха и дигитална корица ще бъдат публикувани под формата на видеа, снимки и цитати във всички онлайн канали на Forbes България 

 

Възможности за участие

Разкажете за своите успехи, предизвикателства и победи, като се включите с интервю в един от седемте сектора: 

Women4Business  
Жени, успешни ръководители и предприемачи, които споделят знания и опит и работят за своя успех ежедневно, с мотивация и дългосрочни планове. 

Women4Technologies  
Жени, които успешно развиват своя бизнес и постигат успехи в сферата на  технологиите и иновациите, които не просто гледат в бъдещето, а го създават. 

Women4Industries
Жени, които не се страхуват да проправят свой път в различни сфери на производството, да затвърдят мястото си там и да наложат нови стандарти за успех. 

Women4HR&Employer Branding 
Жени, които са успешни HR специалисти с иновативни стратегии за дългосрочен успех в сферата на управлението на човешките ресурси. 

Women4Health and Beauty 
Жени, които са успешни в сферата на здравеопазването, естетиката, денталната медицина и правят хората около тях по-здрави, красиви и уверени. 

Women4Education  
Жени, които променят образователната среда в България, вървят по свой собствен път, за да възпитават и изграждат новото поколение – мотивирано и подготвено да работи за по-добро бъдеще. 

Women4Green and Society 
Жени, които правят успешен бизнес, като работят за преход към зелена икономика, дават пример и правят планетата едно по-добро и чисто място за живеене. 

Не пропускайте да заявите своето участие


Включете се в специалния онлайн проект Forbes Women 2024 – ЖЕНИ НА ВЪРХА – ИЗВЪН ОТЪПКАНИТЕ ПЪТЕКИ с интервю и дигитална корица.
   

Въведете своите данни във формата по-долу и изберете сектор, в който искате да участвате, за да получите персонализирана оферта и специални ценови условия. 

Наш представител ще се свърже с Вас по имейл или телефон. 

Краен срок за заявяване на участие: 5 юли 2024 

Дата за фотосесия и видео интервюта за Forbes TV: 8 юли 2024

Форма за участие


Въпроси
можете да задавате по имейл: anita@forbesbulgaria.com
 или на телефон: 0888807519. Всички разговори са строго поверителни и не се записват. Forbes няма да използва съдържанието за редакционни цели. 

  Обръщение *

  Име (на кирилица) *

  Фамилия (на кирилица) *

  Имейл *

  Телефон *

  Компания *

  Позиция *

  Роля в компанията *

  Брой служители в България *

  Индустрия *

  LinkedIn профил *

  Изберете един от следните сектори: *


  * Полетата са задължителни.

  *