Skip to content
ForbesBulgaria_FWF_2022_landing_header_2400х720_part
ForbesBulgaria_FWF_2022_landing_header_600x800_part

Благодарим ви за интереса към събитие Forbes Women Forum 2022

Станете част от Forbes Women Forum 2022 и се включете в поредица от дискусии и интервюта с предприемачи, новатори и лидери от различни индустрии по най-актуалните теми на нашето съвремие.

Superwoman
Силни не по желание, а по необходимост


През 2022 г. Forbes Women Forum ще насочи внимание върху жените на България със значими постижения в бизнеса и живота. Под наслова SUPERWOMAN Forbes поставя под светлините на прожекторите женската суперсила в различни сектори на икономиката и бизнеса, предприемачи, които вървят напред в бурни времена и кризи. Forbes SUPERWOMЕN са онези дами, които крачат уверено на своите високи токчета и се справят с толкова много неща, без никой да ги нарича супержени. Но според нас те са именно такива. Те са жените от нашата общност, от нашето ежедневие, които оказват влияние върху обществото независимо от техните позиции и титли.

Споделете своите успехи, разкажете ни за предизвикателства и победите, които сте извоювали като влезете в ролята на участник по време на събитието.

Видеозапис на Вашето участие по време на форума ще бъде разпространен в следните канали на Forbes България:

  • YouTube; 
  • Forbesbulgaria.com – секция Forbes TV;
  • Facebook;
  • Linkedin. 

Заявете участие във форума като попълните своите данни във формата по-долу и опишете темата, с която желаете да участвате.

Екипът на Forbes ще прегледа кандидатурата ви и при одобрение наш представител ще се свърже с вас до 7 работни дни с персонализирана оферта и специални ценови условия. Участието е с платена форма.

Въпроси можете да задавате по имейл: sales@forbesbulgaria.com или на телефон: 0888393090. Всички разговори са строго поверителни и не се записват. Forbes няма да използва съдържанието за редакционни цели.

Краен срок за заявяване на участие: 10.10.2022

Събитието ще се проведе на 23 ноември 2022

Благодарим ви за проявения интерес.
Периодът за набиране на участници приключи.

Контакти


Свържете се с нас:

desislava@forbesbulgaria.com

+359 888 393 090