FBA2021_Header_2048x816

Срокът за участие приключи! Благодарим на всички, които кандидатстваха за Forbes Business Awards 2021.

 

Финалистите можете да видите ТУК

 
Поради влошаване на епидемиологичната обстановка в страната и въведените нови ограничения, финалната церемония на Forbes Business Awards 2021, която трябваше да се състои на 30 март, се отлага. Събитието ще се проведе при първа възможност.

 

Наградите на Forbes насърчават предприемаческия дух, социално отговорните компании и добрите бизнес практики.

 

Мисия

Конкурсът е сред най-важните инструменти на Forbes в изпълнение на неговата мисия да насърчава хората да следват мечтите си и да преследват своето щастие, като търси шампионите на свободното предприемачество и насочва вниманието на обществото към вдъхновяващите им истории.

Компаниите получават възможност да споделят своите успехи с обществото. Отличените получават признание за добре свършената работа и мотивация за изкачването на нови върхове. А техният пример и тяхната история насърчават и вдъхновяват всички останали, включително стартиращи компании и младите предприемачи, да се стремят към успеха по почтен начин.

Защо да кандидатствате

Наградите са един от най-мощните и рентабилни маркетингови инструменти.

Отличие от най-голямата бизнес медия в света ще помогне на Вашата компания да се открои в условията на конкурентна среда, да изпрати положително послание до съществуващите си клиенти, да привлече нови възможности за бизнес, включително да пробие на международните пазари.

С подкрепата на:

В партньорство с:


Медиен партньор: