Skip to content

 

E1_01_01_header_website_2400х700
E1_01_02_header_website_800 х 600

Повече от 100 години Forbes дава гласност на успелите хора по цял свят. Разказва положителните истории и добрите примери на предприемачи, визионери и лидери, които имат достатъчно смелост, желание и умения да променят бизнеса и цялата среда към по-добро. 

Тази година Forbes България ще събере на едно място най-изявените мъже и жени от различни сфери на икономическия и обществен живот, които ще споделят и отпразнуват заслужено своя успех.  

Независимо дали сте предприемач, мениджър или собственик на бизнес, вие сте двигател на прогреса в своята организация, мотивирате и подкрепяте хората около себе си. Тези усилия заслужават да бъдат отбелязани!  

За нас е огромно удоволствие и чест да ви посрещнем на  Forbes Annual Gala Dinner Спектърът на успеха! Очаква ви незабравима вечер, изпълнена с наслади за всички сетива.  

Какво да очаквате

 
На фона на спиращата дъха гледка към вечерна София от 28-ми етаж на ресторант Spectrum, ще можете да опитате специално създадено за вас меню, селектирани напитки и да се насладите на приятна музикална програма.

Още на входа ще погъделичкаме вкуса и доброто ви настроение с Champagne Nicolas Feuillatte. Марката се е превърнала в безапелационен символ на превъзходство и неслучайно днес е най-предпочитаното шампанско от французите.

Вечерта ще продължи с концептуално четиристепенно меню, създадено от главния готвач на Spectrum Restaurant – шеф Танков, ексклузивно за Forbes на тема “Спектърът на успеха”.

Ще имате възможност да обмените ценен опит и новаторски идеи за бъдещето със свои съмишленици и доказани бизнес лидери, поканени на събитието от екипа на Forbes България.

 

Купете куверт и запазете своето място на Forbes Annual Gala Dinner „Спектърът на успеха“

  • Дата, място и час

5 декември от 18.30 ч.

Spectrum Restaurant, Grand Hotel Millennium Sofia, бул. Витоша 89В

  • Формат 
18:30 – Champagne Nicolas Feuillatte reception
19:30 –  официална галавечеря  
  • Дрескод 

Black tie

Имате възможност да закупите куверт за достъп до събитието за себе си и придружители

 

Всеки куверт включва:

  • Ексклузивна покана за присъствие на галавечеря с подбрана аудитория от екипа на Forbes България
  • Концептуално четиристепенно меню, създадено от главния готвач на Spectrum Restaurant – шеф Танков, ексклузивно за Forbes на тема “Спектър на успеха”

Кувертът е персонален и важи за един човек. Имате възможност да закупите повече от един куверт.

Местата са ограничени.

Генерален спонсор:

С подкрепата на:

Контакти

Искам да получавам актуална информация:

При въпроси за събитието:

events@forbesbulgaria.com

+359 882 433 109

Информация за спонсорство и реклама:

desislava@forbesbulgaria.com

+359 887 545 256