Skip to content
E01_05_01_01_FBA2024_landing_Startup_2400 х 700 + copy
E01_05_02_03_FBA2024_Landing_Startup_mobile_800 х 600 copy

През последните години бизнесът показа колко е чувствителен към проблемите на обществото и държавата. Големи, малки компании, много предприемачи трогнаха българите със своите силни и искрени инициативи на съпричастност. За пръв път толкова отчетливо се видя колко отговорен е бизнесът, колко бързо се притича на помощ, колко много неща може да направи безвъзмездно в обща полза.

И през тази година категория „Обществено отговорна компания на 2024“ на Forbes Business Awards ще е много вълнуваща. Кризата показа, че социалните политики не са само част от бизнес плановете, те са осъзната отговорност, морал и философия на компаниите. Forbes Business Awards отличава най-силните инициативи, най-значимите проекти.


Forbes Business Awards
са един от най-мощните и рентабилни маркетингови инструменти. Отличие от най-голямата бизнес медия в света ще помогне на Вашата компания да се открои сред конкурентите, да изпрати положително послание до Вашите клиенти, да привлече нови възможности за бизнес, включително и на международните пазари.

Forbes Business Awards – Обществено отговорна компания на 2024

КОНКУРСЪТ ПРЕДОСТАВЯ ВЪЗМОЖНОСТ ДА:

Представяне

Споделите вашата бизнес история и пътя ви до успеха

Признание

Получите признание от най-големия бизнес медия бранд в света

Реклама

Получите кратко представяне на компанията в списание Forbes България, брой април 2022 (за всички кандидатсвали)

Сертификат

Получите сертификат от Forbes (за финалистите)

Статуетка

Статуетка

Получите статуетка от Forbes и Вашата история в списанието (за победителите)

Условия за кандидатстване

За „Обществено отговорна компания на 2024“ могат да кандидатстват всички компании, регистрирани в България, независимо от техния размер, сектор и собственост. Не могат да кандидатстват търговски представителства на чуждестранни компании, както и фондации и други организации, които не са регистрирани по Търговския закон. Не могат да кандидатстват търговски представителства на чуждестранни компании, както и фондации и други организации, които не са регистрирани по Търговския закон.

Компаниите, които кандидатстват за наградата, отговарят на четири общи и един специфични въпрос, като всеки въпрос носи до определен брой точки.

Те се дават от независимо жури, съставено от уважавани бизнес лидери от различни сектори на икономиката. Всеки член на журито оценява  самостоятелно кандидатурите и изпраща оценките си на редакционния екип на Forbes България. Той обобщава получената от журито информация, на тази основа класира кандидатите в категорията и обявява финалистите.

Контакти

Искам да получавам актуална информация:

При въпроси за събитието:

fba@forbesbulgaria.com

+359 882 433 109

При въпроси за събитието:

fba@forbesbulgaria.com

+359 882 433 109