Skip to content
E01_05_03_01_FBA2024_landing_CSR_2400 х 700 copy
E01_05_03_03_FBA2024_Landing_Startup_mobile_800 х 600 copy

През последните няколко години не липсваха кризи – от пандемията COVID-19 до растяща инфлация, промени на пазара на труда, нахлуването на Русия в Украйна, война в Ивицата Газа. С всички тези глобални проблеми на много служители им е трудно да работят и да прекарват деня. Работодателите в България трябваше да преосмислят стратегиите за планиране, управление и представяне, за да задържат и мотивират работниците си. Компаниите станаха гъвкави, готови да преодолеят всякакви предизвикателства. Факторът работа в екип стана основополагащ за успешно изграждане на бизнеса. 

Forbes България винаги търси добрия пример, за да вдъхнови бизнеса, за да разкаже ясно и вълнуващо за най-добрите практики и за лидерите, които имат волята да ги налагат и отстояват. Затова Ви каним да участвате във Forbes Business Awards „Работодател на 2024“.  Така вашите усилия и успехи ще станат по-широко известни, ще получите заслужено признание от бизнес обществото в България.


Forbes Business Awards
са един от най-мощните и рентабилни маркетингови инструменти. Отличие от най-голямата бизнес медия в света ще помогне на Вашата компания да се открои сред конкурентите, да изпрати положително послание до Вашите клиенти, да привлече нови възможности за бизнес, включително и на международните пазари.

Forbes Business Awards – Работодател на 2024

КОНКУРСЪТ ПРЕДОСТАВЯ ВЪЗМОЖНОСТ ДА:

Представяне

Споделите вашата бизнес история и пътя ви до успеха

Признание

Получите признание от най-големия бизнес медия бранд в света

Реклама

Получите кратко представяне на компанията в списание Forbes България, брой април 2022 (за всички кандидатсвали)

Сертификат

Получите сертификат от Forbes (за финалистите)

Статуетка

Статуетка

Получите статуетка от Forbes и Вашата история в списанието (за победителите)

Условия за кандидатстване


За „Работодател на 2024 могат да кандидатстват всички компании, регистрирани в България, независимо от техния размер, сектор и собственост. Не могат да кандидатстват търговски представителства на чуждестранни компании, както и фондации и други организации, които не са регистрирани по Търговския закон.

Компаниите, които кандидатстват за наградата, отговарят на четири общи и три специфични въпроса, като всеки въпрос носи до определен брой точки.

Те се дават от независимо жури, съставено от уважавани бизнес лидери от различни сектори на икономиката. Всеки член на журито оценява  самостоятелно кандидатурите и изпраща оценките си на редакционния екип на Forbes България. Той обобщава получената от журито информация, на тази основа класира кандидатите в категорията и обявява финалистите.

Контакти

Искам да получавам актуална информация:

При въпроси за събитието:

fba@forbesbulgaria.com

+359 882 433 109

При въпроси за събитието:

fba@forbesbulgaria.com

+359 882 433 109