Skip to content

01_Website_2400x814

Включете се с материал по темата

 

Значението на електронната търговия в живота ни – допълнено от ефекта на пазаруването през мобилните телефони и социалните медии, не беше малко и преди 2020 г. Пандемията обаче превърна сектора в жизненоважен и бързоразвиващ се бизнес. Това важи както глобално, така и за България, където през миналата година над 1.6 млн. потребители са пазарували онлайн. Кои обаче са важните играчи в бизнеса и какви тенденции и предизвикателства виждат те? В предстоящия си брой Forbes ще разкаже историите на компаниите в бранша, които вече оставят значима следа за клиентите.

Представете Вашия бизнес пред аудиторията на Forbes, специална тема Електронната търговия в ерата на мобилните технологии и социалните медии.

Ако имате интерес да се включите с материал по темата, възползвайте се от възможността да получите персонализирана оферта и специални ценови условия за участие.

Не пропускайте да заявите своето участие

 

КРАЕН СРОК ЗА ПОТВЪРЖДАВАНЕ НА УЧАСТИЕ В БРОЙ АВГУСТ: 20.07.2021 г.

КРАЕН СРОК ЗА ПОДАВАНЕ НА ГОТОВИ МАТЕРИАЛИ: 22.07.2021 г.

СПИСАНИЕТО ЩЕ БЪДЕ НА ПАЗАРА НА 02.08.2021 г. 

Свържете се с нас, за да получите оферта като попълните своите данни по-долу. Наш представител ще се свърже с Вас по имейл или телефон.