Skip to content
Facebook_Energy_[July-Aug]

Включете се с материал по темата

 

Енергийният сектор в България е в процес на голяма трансформация. Фирмите трябва да излязат окончателно на свободния пазар на ток към 1 юли, а либерализацията на енергийния пазар се предвижда до 2025 г. Това отваря възможности за крайния клиент, но и за доставчиците.

Forbes ще даде трибуната си на успешните компании в енергийния сектор. От една страна, това са производители, включително чрез ВЕИ; от друга – доставчиците, които тепърва изграждат своя имидж пред крайните клиенти, но и консултантските компании и системните играчи в енергетиката.


Ако искате да достигнете до аудиторията на Forbes, обърнете се към нас, за да получите специални ценови условия за участие по темата.

Не пропускайте да заявите своето участие

 

KРАЕН СРОК ЗА ПОТВЪРЖДАВАНЕ НА УЧАСТИЕ В БРОЙ ЮЛИ: 21.06.2021 г. КРАЕН СРОК ЗА ПОДАВАНЕ НА ГОТОВИ МАТЕРИАЛИ: 24.06.2021 г. СПИСАНИЕТО ЩЕ БЪДЕ НА ПАЗАРА НА 02.07.2021 г.

КРАЕН СРОК ЗА ПОТВЪРЖДАВАНЕ НА УЧАСТИЕ В БРОЙ АВГУСТ: 21.07.2021 г. КРАЕН СРОК ЗА ПОДАВАНЕ НА ГОТОВИ МАТЕРИАЛИ: 23.07.2021 г. СПИСАНИЕТО ЩЕ БЪДЕ НА ПАЗАРА НА 02.08.2021 г.

Заявете оферта, като изпратите запитване. Наш представител ще се свърже с Вас по имейл или телефон.

Изпратете своето запитване, като попълните формата за контакт по-долу: