Skip to content

 

 

1.1.2400 х 720 (2)
1.2. 600 х 800 (2)

Добре дошли в общността на Forbes Family Business


Forbes
Family Business & Next Gen Силата да растеш е invite only проект, в който медията ще представи селекция от най-успешните семейни бизнеси в България. Това са компаниите, които развиват икономиката на страната, записват името си на световните пазари, въвеждат иновации и гарантират лично отношение. Те развиват регионите, в които упражняват своята дейност с прилагане на дългосрочни стратегии и пренасят семейните ценности в професионалната и социална отговорност.  

Forbes ще покани представители на тези семейства да разкажат за предизвикателствата и енергията да градиш успешен семеен бизнес, a следващото поколение предприемачи за научените уроци по пътя, за приемствеността и куража да вървиш напред. 

Целта на проекта е да се превърне в неформална платформа за контакти и споделяне на идеи и опит между семействата с успешни фамилни бизнеси, за следващото поколение и откриване на нови възможности. 

Проекта Forbes Family Business & Next Gen - Силата да растеш, ще бъде представен в две направления:

 

 • Forbes Family Business
  Във фокуса на Forbes ще влязат успешните истории на семейни компании с традиции, ценности и визия да променят света, в който живеем. Това са компании лидери в сферата на здравеопазването, образованието, технологиите и иновациите, строителството, търговията и услугите, земеделието и много други. 
 • Forbes Next Gen
  Forbes ще представи вдъхновяващите истории на следващото поколение предприемачи, които продължават  да развиват семейните бизнеси или тръгват по собствен път. Силата на семейните връзки и предаването на традиции са в основата на техния успех. 

Участието в проекта


Ще бъдете поканени да вземете участие в специална фотосесия в стила на
Forbes

Ще бъдат заснети видеа за вас и компаниите, които управлявате. 

Вашите истории ще бъдат представени във всички платформи на медията:        

 • Списание 
 • Уебсайт 
 • LinkedIn 
 • Facebook 
 • Instagram 
 • Forbes TV                     

Не пропускайте да заявите своето участие.

Участието в проекта Forbes Family Business & Next Gen Силата да растеш е само с платена форма. Ако имате интерес да се включите моля, попълнете формата по-долу.   

Наш представител ще се свърже с Вас в рамките на няколко работни дни и ще ви изпрати преференциални финансови условия за участие. 

Краен срок за потвърждаване на участие: 1 ноември 2023

Дати за заснемане на фотосесия: 9 и 10 ноември 2023 в Народен театър “Иван Вазов”, София.

Форма за кандидатстване


  Обръщение *

  Име (на кирилица) *

  Фамилия (на кирилица) *

  Имейл *

  Телефон *

  Компания *

  Индустрия *

  Брой служители *

  Позиция *

  Уебсайт на компанията *

  Моля, отбележете, в кое направление искате да представим вашата история на успеха: *

  * Полетата са задължителни.

  Бихме искали да Ви изпращаме седмичния си бюлетин с интересни и вдъхновяващи истории за успели предприемачи, както и информация за наши предстоящи събития. Можете да прекратите абонамента си за тези съобщения по всяко време.

  Forbes Bulgaria се ангажира да защитава и уважава Вашата поверителност и ще използваме Вашите лични данни за управление на акаунт Ви и за предоставяне на продуктите и услугите, които сте заявили от нас. За да Ви предоставяме заявеното съдържание, трябва да съхраняваме и обработваме личните Ви данни.