2400x814_Header_Website (1)

За проекта

Какво превръща потребителите в лоялни клиенти?

Как една компания може да промени бизнес процесите и стратегиите си така, че да генерира повече приходи и по-щастливи клиенти?

Това са част от въпросите, на които ще дадат отговор участниците във Forbes Innovation Forum.

Forbes Innovation Forum е полудневно събитие, посветено на холистичния подход на иновациите. Грижата за клиентите носи със себе си успех. Корпоративните лидери ще споделят своя опит в холистичния редизайн на своите компании. Те ще разкажат за онези революционни промени в бизнес процесите и стратегиите, които са накарали потребителите да станат верни и дългосрочни клиенти.

Да иновираш означава да експериментираш и да работиш добре в екип. Ето защо избрахме кухнята като място, където всички тези неща се случват спонтанно за постигане на превъзходен краен резултат.

Част от философията на Forbes Innovation Forum е, че иновациите не зависят от мащаба. Малките бизнеси и стартиращите предприемачи са също толкова способни да създават иновации в бизнес процесите, колкото и големите корпорации с множество консултантски отдели.

Форумът ще даде думата на всеки, който е успял да наложи клиентско-центричното мислене в основата на своя бизнес.

Лектори

Лекторите на Forbes Innovation Forum са хора, които решават проблеми.

Това е по-трудно, отколкото си мислите.

Понякога съвсем тривиални проблеми като следенето на разходите във фирмата или изпращането на сензор в Космоса нямат ефективно или финансово изгодно решение.

Лекторите на Forbes Innovation Forum са открили решения, изучавайки задълбочено потребителските нужди. Те знаят как да превърнат нерешените проблеми в бизнес възможности и правят за клиентите си това, което никой друг като че ли не прави: изслушват ги.

Програма

Алтернативни светове

Кои са различните подходи за решаването на предизвикателствата в компанията? Няма един общ подход или формула – важна е холистичността и комбинацията от различни методологии. Алтернативните подходи създават и алтернативни светове за иноваторите и техните екипи. 

Планове vs reality

Какво планираме и какво се случва в действителност в кухнята на иновациите и редизайна? Как променяме изцяло стратегията си, за да се адаптираме към постоянно променящата се среда около нас? И кои нагласи, методологии и инструменти ни помагат при всяка итерация да създаваме все по-добри продукти и услуги?

Очаквайте подробности скоро..

Нашето меню

Имаме перфектните съставки: вдъхновяващи презентации, интригуващи дискусии и добри примери за иновации. В рамките на половин ден ще ги смесим в завършено меню от панели и паралелни дискусионни сесии и преживявания.

Експо иновации

Изложение на иновативни продукти и компании по време на цялото събитие. Демо на интересни продукти, услуги и концепции.

Вдъхновяващи презентации

Как иноваторите превръщат потребителите в лоялни клиенти?
Лекторите ще разкажат опита си в холистичния дизайн. Плановете и реалността често се разминават. Ще поканим лектори, които могат да разкажат най-интересните истории за такова разминаване.

Интервюта и дискусионни панели

Няма единно решение за преодоляване на предизвикателствата в една компания. Комбинацията от различни методологии води до успех.

Тази част ще е разделена на панели, в които участниците ще говорят за своите иновативни подходи за редизайн и тяхното прилагане в реалността.

Тематична вечеря

След интересните дискусии е време за неформални разговори и нови запознанства. Събитието ще приключи с тематична вечеря.