Skip to content
ForbesBulgaria_Landing-page_leaders_main_banner_2400x814

Включете се с материал по темата

 

ИТ секторът в България е сред примерите за подражание – не само по външни индикатори като средна заплата на служителите и принос към брутния вътрешен продукт, но и по отношение на развитите иновации и приноса за имиджа на страната. В основата на растежа на компаниите от бранша стоят множество компании лидери, които умело управляват бизнеса и екипите си.

Forbes ще им обърне специално внимание в броевете си през юни и юли, като представи едни от най-успешните мениджъри и основатели на компании в информационните и телекомуникационните технологии, блокчейн технологиите, интернет на нещата и големите данни.

Представете Вашия бизнес пред аудиторията на Forbes, специална тема Лидерите в информационните и телекомуникационните технологии: Облачни услуги, Blockchain, Ai & big data, Iot и киберсигурност.

Ако имате интерес да се включите с материал по темата, възползвайте се от възможността да получите персонализирана оферта и специални ценови условия за участие.

Въведете своите данни във формата по-долу, за да получите оферта. Наш представител ще се свърже с Вас по имейл или телефон.

Не пропускайте да заявите своето участие!

Не пропускайте да заявите своето участие

 

ПРИ ИНТЕРЕС ЗА УЧАСТИЕ В БРОЙ ЮНИ

КРАЕН СРОК ЗА ПОТВЪРЖДАВАНЕ НА УЧАСТИЕ: 18.05.2022 г.

КРАЕН СРОК ЗА ПОДАВАНЕ НА ГОТОВИ МАТЕРИАЛИ: 23.05.2022 г. 

СПИСАНИЕТО ЩЕ БЪДЕ НА ПАЗАРА НА 03.06.2022 г.

 

ПРИ ИНТЕРЕС ЗА УЧАСТИЕ В БРОЙ ЮЛИ

КРАЕН СРОК ЗА ПОТВЪРЖДАВАНЕ НА УЧАСТИЕ: 20.06.2022 г.

КРАЕН СРОК ЗА ПОДАВАНЕ НА ГОТОВИ МАТЕРИАЛИ: 23.06.2022 г.

СПИСАНИЕТО ЩЕ БЪДЕ НА ПАЗАРА НА 04.07.2022 г.

Изпратете своето запитване, като попълните формата за контакт по-долу: