Skip to content

 

 

FW2023_01_Целева страница 2400 х 720
FW2023_02_FW2023_Целева страница 600 x 800

Добре дошли в общността на Forbes Women


Жени на върха е invite only проект, в който Forbes ще представи едни от най-успешните дами в българския бизнес, които със своите действия играят незаменима роля в мисията за повишаване на стандарта на живот и се ангажират дългосрочно с решаване на проблемите за по-добро бъдеще. 

През 2023 година проектът ЖЕНИ НА ВЪРХА ще се фокусира върху темата Успехът като пътешествие. Всеки успешен човек изминава интересен и многообразен път, по който неведнъж му се налага да пада, да се изправя и да започва всичко отначало, да преодолява препятствия и да покорява върхове. Това са жени лидери, талантливи и мотивирани пълни с енергия да градят. Те са водеща сила за промяна, въвеждат иновации, притежават естествени лидерски заложби и реализират проекти, с които променят заобикалящата ни действителност и облика на бизнеса. 

Целта на проекта е да се превърне в неформална платформа за контакти и споделяне на идеи между силните жени в бизнеса. Да открои най-добрите практики, да представи пионерски инициативи, които дават възможност за положителна и устойчива промяна и мобилизиране на обществото за справяне със системните бариери.

Разкажете за своите успехи, предизвикателства и победи, като се включите в един от петте ключови сектора:


# WOMEN4TECHNOLOGIES 
Жени, които успешно вървят, развиват своя бизнес и постигат успехи в сферата на технологиите и иновациите, които гледат в бъдещето и работят за него.  

# WOMEN4BUSINESS 
Жени, успешни ръководители и предприемачи, които споделят знания и опит и работят за своя успех ежедневно, с мотивация и дългосрочни планове. 

# WOMEN4GREEN AND SOCIETY 
Жени, които правят успешен бизнес като работят за преход към зелена икономика, дават пример и правят планетата едно по-добро и чисто място за живеене 

# WOMEN4HEALTH AND BEAUTY 
Жени, които са успешни в свoето пътешествие  в сферата на здравеопазването, естетиката, денталната медицина и правят хората около тях по-здрави, красиви и уверени 

# WOMEN4EDUCATION 
Жени, които променят образователната среда в България, вървят своя път, за да възпитават и изграждат новото поколение – умно, мотивирано и подготвено да работи за по-добро бъдеще 

Участието в проекта


Ще бъдете поканени да вземете участие в специална фотосесия в стила на
Forbes 

Ще бъдат заснети видеа за вас и компаниите, които управлявате. 

Вашите истории ще бъдат представени във всички платформи на медията:        

 • Forbes списание 
 • Уебсайт 
 • LinkedIn 
 • Facebook 
 • Instagram 
 • Forbes TV      
            

Не пропускайте да заявите своето участие


Участието в проекта
Forbes Women Жени на върха – Успехът като пътешествие е само с платена форма. Ако имате интерес да се включите моля, попълнете формата по-долу.  

Наш представител ще се свърже с Вас в рамките на няколко работни дни и ще ви изпрати преференциални финансови условия за участие. 

КРАЕН СРОК ЗА ЗАЯВЯВАНЕ НА УЧАСТИЕ:  05.05.2023 

ДАТИ ЗА ФОТОСЕСИЯ И ИНТЕРВЮТА ЗА FORBES TV: 10-11.05.2023 

Форма за кандидатстване


  Обръщение *

  Име (на кирилица) *

  Фамилия (на кирилица) *

  Имейл *

  Телефон *

  Година на раждане *

  Компания *

  Индустрия *

  Брой служители *

  Позиция *

  Роля в компанията *

  Звено в компанията *

  Уебсайт на компанията *

  Linkedin profile *

  Моля, отбележете, в кое направление искате да представим вашата история на успеха: *

  * Полетата са задължителни.

  Бихме искали да Ви изпращаме седмичния си бюлетин с интересни и вдъхновяващи истории за успели предприемачи, както и информация за наши предстоящи събития. Можете да прекратите абонамента си за тези съобщения по всяко време.

  Forbes Bulgaria се ангажира да защитава и уважава Вашата поверителност и ще използваме Вашите лични данни за управление на акаунт Ви и за предоставяне на продуктите и услугите, които сте заявили от нас. За да Ви предоставяме заявеното съдържание, трябва да съхраняваме и обработваме личните Ви данни.