Skip to content

Реклама

Forbes Media Kit 2024

Вземете всичко от 2024, като се докоснете до Forbes – най-големия бизнес медиен бранд в света, и достигнете до своята аудитория. Forbes България възхвалява постигането на успех, помага на хората да сбъдват мечтите си и да преследват щастието. Чрез Forbes вашите рекламни послания достигат до аудитория от влиятелни лидери, топ мениджъри и милениъли. 

Рекламни формати и тарифи за списание Forbes България за 2024

Рекламни формати и тарифи за forbesbulgaria.com за 2024 г.

 

Forbes седмичен бюлетин

Всеки четвъртък най-доброто от Forbes пристига директно на вашия имейл. Получавате избрани статии за седмицата с най-новите бизнес прозрения и вдъхновения, възхваляващи успеха в България и по света. Достига до 30 000 абонати.

Специални теми 2024

Посредством специалните теми във всеки брой Forbes България дава на своята аудитория подробен поглед върху интересни и иновативни бизнес възможности и безпрецедентен достъп до най-успешните и влиятелни хора в страната, представящи най-динамичните сектори на пазара през годината

Календар събития 2024

Събитията на Forbes България предоставят достъп до най-влиятелните бизнес лидери, предприемачи и популярни личности в България и света. Ние създаваме незабравими преживявания и възможности за контакти. Календарът за годината съдържа най-добрите събития на Forbes до момента.

Дигитален календар 2024

Сайтът на Forbes България се превръща във виртуалния дом на успешните бизнес истории и икономически новини. С над 120 хиляди уникални читатели всеки месец, Forbes представя различни сектори на бизнеса под формата на специални теми, в които можете да разкажете повече за своя бранд и да представите своите продукти или услуги пред любознателната ни аудитория.

Forbes Women 2024

През 2024 г. проектът Forbes „Жени на върха“ празнува амбициозните лидери, които дръзват да прекрачат границите на конвенционалните подходи и вървят извън отъпканите пътеки, за да се справят със сложни предизвикателства и да оставят следа. В нашия бързо развиващ се свят те са двигателите на нестандартното мислене, предизвикат статуквото, стимулират прогреса и високите постижения.

Forbes Men 2024

За четвърта поредна година проектът на Forbes „Мъже на върха“ ще представи изключителна селекция от вдъхновяващи истории за личния пример на едни от най-въздействащите мениджъри и предприемачи. Това са мъжете, които оставят своя отличителен почерк по пътя си към успеха. С проекта МЪЖЕ НА ВЪРХА Forbes ще постави отново под светлините на прожекторите едни от най-дръзките и смели лидери, които действат с размах и променят средата около нас, имат собствен иновативен подход и сами създават правилата на играта.

 

 

Технически изисквания списание                                                                    Технически изисквания уебсайт