Skip to content

ТУРИЗЪМ НА БЕЗОПАСНОСТТА 

1200x628_NewFormulaTheme_01


 
Ще изчезнат ли пътуванията от живота ни? По-безопасно, по-сигурно, по-близо до дома – каква точно е новата психология на пътуванията? 
 
Forbes България ще ви срещне със собственици и управители на хотели и ресторанти, които поставят на преден план безопасността на гостите, служителите си и местната общност и продължават да предлагат все по-качествени услуги. 
Какви са конкретните мерки, които те са предприели за организация и контрол на условията за безопасна почивка.
Как постигат своята цел да намалят риска и същевременно да задвижат бизнес колелото на най-важния сектор за българската икономика? 
 
Ние, екипът на FORBES България, помагаме на предприемачите и бизнесите да се адаптират бързо към новите условия, като предоставяме висококачествена бизнес информация. Ако искате да разкажете вашата история и посока на управление пред бизнес обществото на Forbes, или търсите правилната аудитория за вашето послание,  обърнете се към нас и научете повече за различни рекламни формати в каналите на медията.


Възползвайте се от възможността за персонализирана оферта и специални условия.

Краен срок за потвърждаване на участие: 10.06.2020 г. Позициите са ограничени.


Списанието ще бъде на пазара на 22.06.2020 г.
и ще може да бъде закупено от всички бензиностанции, търговски вериги и пощенски клонове, както и на абонаментен принцип.