Skip to content
Construction and Real Estate

Строителство и недвижими имоти. Многофункционални сгради, жилищни комплекси, офиси и актуални работни пространства, логистични центрове и складови бази.

 

През май – юни 2021 г. Forbes ще представи водещи компании от сектор строителство и недвижими имоти в България – многофункционални и жилищни сгради, къщи и затворени комплекси, офиси и актуални работни пространства, логистични, складови бази и компании, обслужващи сектора, дизайн и обзавеждане, ремонтни и довършителни работи.

Строителството е ключов сектор за икономиката и ясен показател за нейната стабилност. Дори и пандемията не успя да спре възходящата линия на сектора, подкрепена от повишаващата се покупателна способност на българите и ниските лихви по жилищните кредити. Forbes ще представи едни от най-атрактивните жилищни комплекси, техните предимства и здравословна среда за живот. Същевременно разрастващите се компании и продължаващият бум в IT сектора налагат на пазара за офис сгради и работни пространства нови изисквания за качество и удобства. Но дали работата от вкъщи, вече напълно възприета от служители и работодатели, няма да промени тенденцията? Чрез историите на успешни предприемачи и мениджъри на компании Forbes ще разкаже какви са най-новите тенденции на пазара на жилищни и офис площи; как иновациите, технологиите и новите строителни материали добавят стойност към сградите и ги правят по-ефективни и устойчиви във времето.

Ако имате интерес да се включите с материал по темата, възползвайте се от възможността да получите персонализирана оферта и специални ценови условия за участие.

 

Заявете оферта, като попълните формата по-долу.

 

   

  ПРИ ИНТЕРЕС ЗА УЧАСТИЕ В БРОЙ МАЙ:

  КРАЕН СРОК ЗА ПОТВЪРЖДАВАНЕ НА УЧАСТИЕ: 21.04.2021
  КРАЕН СРОК ЗА ПОДАВАНЕ НА ГОТОВИ МАТЕРИАЛИ: 23.04.2021


  ПРИ ИНТЕРЕС ЗА УЧАСТИЕ В БРОЙ ЮНИ:

  КРАЕН СРОК ЗА ПОТВЪРЖДАВАНЕ НА УЧАСТИЕ: 20.05.2021
  КРАЕН СРОК ЗА ПОДАВАНЕ НА ГОТОВИ МАТЕРИАЛИ: 21.05.2021


  СПИСАНЕТО Е НА ПАЗАРА ВСЯКО ПЪРВО ЧИСЛО НА МЕСЕЦА