Forbes DNA of Success е резултат от желанието ни да помагаме за развитието на предприемаческата култура в България. Събитието е комбинация от полудневен форум и церемония по награждаване на най-добрите предприемачи в България.

Форумната част на Forbes DNA of Success включва лекции и интервюта с предприемачи и инвеститори. По този начин искаме да направим дисекция на успеха и да обясним как и защо едни идеи се превръщат в успешен бизнес, а други се провалят и трябва ли провалът да ни обезсърчава.

Награждаването на най-добрите предприемачи ще стане след внимателно отсяване на кандидатите. За целта Forbes ще набира номинации, които след това ще бъдат оценени прецизно. Журито на Forbes DNA of Success Awards ще бъде съставено от успешни предприемачи и инвеститори.

Методологията на наградите е разработена съвместно с международната предприемаческа мрежа Endeavor, официален партньор на събитието.

Ценности

Предприемачите са тези, които оспорват статуквото и създават иновации. Много от тях разполагат с безценно знание, но им е трудно да го споделят с други като тях.

Forbes България в партньорство с Endeavor иска да създаде платформата, с която да канализира това знание така, че то да е полезно на обществото.

Мисията ни е да предоставим възможно най-качественото съдържание от предприемачи с висока степен на въздействие.

Цели

Вярваме, че чрез Forbes DNA of Success можем да превърнем в реалност няколко ценности, в които искрено вярваме:

  • да популяризираме успешните примери за предприемачи и по този начин да стимулираме повече българи да сбъднат мечтите си;
  • да привлечем повече инвеститори в България;
  • да промотираме България като предприемачески център за региона;
  • да заздравим контактите в местната предприемаческа екосистема;
  • да осигурим достъп до най-ценното знание: това, което е натрупано чрез личен опит.

Официален партньор:

С подкрепата на:

В партньорство с:

Контакти

 

За повече информация и въпроси, можете да се свържете с нас:

events@forbesbulgaria.com

+359 882 433 109