Skip to content

 

Forbes_DNA_header2400х814_DNA
Menu

Forbes DNA of Success е резултат от желанието ни да помагаме за развитието на предприемаческата култура в България. Събитието е комбинация от полудневен форум и церемония по награждаване на най-добрите предприемачи в България.

Форумната част на Forbes DNA of Success включва презентации, лекции, дискусии и интервюта с предприемачи и инвеститори. По този начин искаме да направим дисекция на успеха и да обясним как и защо едни идеи се превръщат в успешен бизнес, а други се провалят.

Награждаването на най-успешните предприемачи ще стане след внимателно отсяване на кандидатите. За целта Forbes набира номинации, които се оценяват прецизно от независимо жури, съставено от успешни предприемачи и инвеститори.

Методологията на Forbes DNA of Success Awards е разработена съвместно с международната предприемаческа мрежа Endeavor, официален партньор на събитието.

Философия

Forbes споделя философията, че свободното предприемачество е в основата на просперитета. Предприемачите са тези, които оспорват статуквото, създават иновации и трупат безценно знание по пътя към успеха.

Събитието “ДНК на успеха” е най-новата платформа на Forbes в България за споделяне на знания, опит и идеи сред предприемачи и инвеститори, която има амбицията да вдъхновява и да мултиплицира успеха.

Цели

Вярваме, че чрез Forbes DNA of Success можем да превърнем в реалност следните цели:

  • да популяризираме успешните примери за предприемачи и по този начин да стимулираме повече българи да сбъднат мечтите си;
  • да привлечем повече инвеститори в България;
  • да промотираме България като предприемачески център за региона;
  • да заздравим контактите в местната предприемаческа екосистема;
  • да осигурим достъп до най-ценното знание: това, което е натрупано чрез личен опит.

Официален партньор:

Ексклузивен медиен партньор:

С подкрепата на:

В партньорство с:

В партньорство с:

Контакти

 

За повече информация и въпроси, можете да се свържете с нас:

events@forbesbulgaria.com

+359 882 433 109