Skip to content
FW_01_01_01_Целева страница 2400 х 720
FW2023 _01_01_02_Целева страница 600 x 800

Казват, че и най-дългото пътуване започва с една-единствена крачка. За да достигнеш до успеха обаче, е необходима смелост за всяка следваща крачка, постоянство, за да издържиш пред трудностите, и вяра, за да продължаваш, дори когато крайната цел изглежда далеч. Ето защо Forbes Bulgaria избра да представи 42 вдъхновяващи дами, които са предприели своето пътешествие към успеха. Тези изявени жени в различни сфери на бизнеса не се отказват пред трудностите и като истински лидери знаят как да поведат екипите си към по-добро бъдеще.
Това са историите на успешни жени, които работят дългосрочно за решаване на проблемите в обществото. Жени, пълни с енергия и ангажирани с проекти за по-справедлива, приобщаваща и устойчива среда.

Forbes Women Forum 2023 - The Sky is the Limit


Бъдете част от успешните бизнес дами с вашата история от сцената на форума

На 7 ноември 2023 очаквайте десетото издание Forbes Women Forum – The Sky is the Limit ще постави на фокус ролята на съвременните жени в днешния модерен свят изпълнен с безброй предизвикателства. Ще покажем положителните примери за предприемачи и мениджъри от нежния пол и резултатите от тяхната работа в компаниите, които управляват, средата, която ни заобикаля и обществото.  

Включете се в програмата на събитието!


Women4BusinessЖени, успешни ръководители и предприемачи, които споделят знания и опит и работят за своя успех ежедневно, с мотивация и дългосрочни планове.

 

УЧАСТНИЦИ  >

 

 

 

 

 

 


Women4TechnologiesЖени, които успешно вървят, развиват своя бизнес и постигат успехи в сферата на технологиите и иновациите, които гледат в бъдещето и работят за него.

 

УЧАСТНИЦИ  >


Women4Health and BeautyЖени, които успешно вървят, развиват своя бизнес и постигат успехи в сферата на технологиите и иновациите, които гледат в бъдещето и работят за него.

 

УЧАСТНИЦИ  >


Women4EducationЖени, които променят образователната среда в България, вървят своя път, за да възпитават и изграждат новото поколение – умно, мотивирано и подготвено да работи за по-добро бъдеще.

УЧАСТНИЦИ  >


Women4Green and SocietyЖени, които правят успешен бизнес като работят за преход към зелена икономика, дават пример и правят планетата едно по-добро и чисто място за живеене.

 

УЧАСТНИЦИ  >